PFG.ro | Usi Frigorifice

Porte Frigo Group are implementat și menține un sistem de management al calității și mediului certificat în conformitate cu specificațiile standardelor SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 140001:2005, bazat pe implicarea fiecărui angajat în scopul satisfacerii cerințelor clienților și protecției mediului înconjurător.


Produse

Ușă batantă robustă destinată spatilor frigorifice de refrigerare cu o temperatură de 0°-4°C. Blatul rigid cu grosimea de 68 mm este realizat prin procedeul de injectare cu poliuretan. Sistemul de închidere ergonomic este prevăzut în interiorul camerei cu buton antipanica ce permite deschiderea ușii chiar dacă este încuiata din exterior cu cheia. Dispozitivul de reținere este amplasat pe toc în interiorul camerei împiedicand astfel forțarea încuietorii. Modelul dispune de balamale care permit ajustarea pe două direcții, obținându-se astfel o etanșare perfectă. În funcție de dimensiune poate fi realizată într-un singur canat sau în două canaturi și, de asemenea, în variantă cu blaturi asimetrice.

Ușă glisantă ușor manevrabilă, destinată atât spațiilor frigorifice de refrigerare cu o temperatură de 0°-4°C, cât și spațiilor de producție. Blatul cu grosimea de 68 mm sau 92 mm, în funcție de caracteristicile spațiului frigorific, este obținut prin injecție cu poliuretan. Sistemul de ghidaj al ușii format din rolă de ghidaj și calea de ghidaj sunt amplasare pe aproximativ 300 mm de pardoseală și nu pe pardoseală ca în cazul altor sisteme, lucru ce permite un reglaj facil și o mai bună rezistentă în timp, aceste elemente nefiind expuse lovirii sau uzurii prin frecare. Opțional poate fi echipată cu încuietoare și/sau acționare electrică.


Ușă batantă cu construcție specială ce permite trecerea liniilor de transport carcasă, destinată spațiilor de refrigerare cu o temperatură de 0°-4°C. Atât blatul cât și obturatoarele de cale sunt realizate prin injectare cu spumă poliuretanică, cu grosimea de 68 mm. Pentru o bună etanșare, obturatoarele de linie sunt prevăzute cu două burdufuri flexibile din cauciuc, care permit tranzitul carligelor de transport. În funcție de dimensiune, poate fi realizată într-un singur canat sau în două canaturi și în variantă cu blaturi asimetrice, de asemenea.

Ușă glisantă proiectată special pentru trecerea liniilor continue de transport carcasă, destinată spațiilor frigorifice de refrigerare cu o temperatură de 0°-4°C. Blatul eu grosimea de 92 mm este obținut prin injecție cu poliuretan, iar sistemul de susținere a blatului este realizat în întregime din profil rectangular din inox. Burdufurile flexibile din cauciuc asigură etanșarea și tranzitul carligelor de transport carcasă, cu pierderi minime dc temperatură. Opțional poate fi echipată cu încuietoare și/sau acționare electrică.


Ușă batantă pentru camere frigorifice cu temperaturi de până la -20°C. Blatul cu grosimea de 92 mm obținut prin injectare cu poliurtan este echipat cu rezistentă electrică de încălzire, montată în fanta specială a garniturii de etansare. Modelul este echipat cu balamale cu design modern și cu posibilitate de reglaj pe două direcții. Rampele elicoidale ale acestora permit ridicarea ușii în timpui deschiderii pentru a preveni distrugerea garniturii inferioare prin frearea de pardoseală și asigură revenirea ușii în poziția închis, fără intervenția operatorului, pentru a preveni pierderile de energie. Ușa poate fi deschisă la 180 de grade caz în care rămâne în poziția deschis fiind necesară intervenția operatorului pentru închiderea ei.

Ușă glisantă ideală pentru spații frigorifice destinate păstrării produselor congelate la temperaturi între 0° și -20°C. Blatul obținut prin injectare cu spumă poliuretanică, cu grosime de 90 mm, este echipat cu rezistentă electrică de încălzire a garniturii perimetrale. Aceasta împiedică formarea gheții și distrugerea garniturii. Forma specială a elementelor ce compun calea de rulare a ușilor glisante imprimă ușii o mișcare de apropiere de toc în timpul închiderii, concomitent cu presarea garniturii inferioare sub propria greutate, asigurând astfel o etanșeitate perfectă. La deschidere, aceleași elemente împreuna cu pana de distanțare de pe blat ridică și îndepărtează ușa de toc și pardoseală, evitând astfel uzura prematură a garniturilor. Opțional poate fi prevăzută eu încuietoare și/sau acționare electrică.


Ușă batantă termoizolata destinată spațiilor frigorifice cu temperaturi foarte scăzute, până la -40°C. Blatul, obținut prin injectare cu spumă poliuretanică, cu grosimea de 110 mm, este prevăzut cu rezistentă electrică perimetrala ce elimină posibilitatea de formare a gheții și de distrugere a garniturii. Balamalele, cu posibilitate de reglaj și garnitura flexibilă special proiectată, permit etanșarea perfectă a ușii. diminuând pierderile de energie.

Ușă glisantă care oferă soluția optimă pentru închiderea spațiilor frigorifice cu temperaturi scăzute, până la -40°C. Blatul obținut prin injectare cu spumă poliuretanică cu grosimea de 120 mm, este prevăzut cu un sistem de închidere și manevrare proiectat ergonomic și care îndeplinește normele de igiena și siguranță. Rezistența electrică perimetrală montată în garnitura de pe blat, elimină riscul distrugerii garniturii prin formarea de gheață pe toc. Opțional poate fi prevăzută cu încuietoare și/sau acționare automată a ușii.


Ușă batantă destinată utilizării în industria alimentară, pentru închiderea spațiilor tehnice sanitare, spațiilor de lucru cu trafic intens, birourilor. Blatul cu grosimea de 40mm, obținut prin injectare cu spumă poliuretanică asigură o bună izolare fonică și termică. Ușa poate fi echipată cu diverse tipuri de feronerie. Opțional ușa poate fi prevăzută cu hublou sau grilă de aerisire. În funcție de dimensiune, poate fi realizată într-un singur canat sau în două canaturi și în variata cu blaturi asimetrice, de asemenea.

Ușă pivotantă destinată spațiilor de lucru din industria alimentară, echipată cu balamale care permit deschiderea în ambele sensuri și blocajul ușii la 90 de grade. Blatul cu grosimea de 40 mm, obținut prin injectare cu spumă poliuretanică este prevăzut cu hublou rotund sau oval. Opțional ușa poate fi prevăzută cu protecții flexibile pentru a atenua eventualele șocuri. În funcție de dimensiune, poate fi realizată într-un singur canat sau în două canaturi și în varianta cu blaturi asimetrice, de asemenea.

Sistem complet destinat zonelor de încărcare - descărcare autovehicule transport marfă, compus din rampă de egalizare, ușă secțională și obturator termic. Rampa de egalizare este acționată hidraulic și poate fi echipată cu placă frontala de balamale sau telescopică. Poate fi livrată într-o gamă diversă de dimensiuni și este ușor de utilizat și întreținut. Ușa secțională cu acționare manuală sau electrică, asigură o bună izolare a spațiului din interior, prin intermediul blatului injectat cu spumă poliuretanică cu grosimea de 40mm. În funcție de configurația spațiului, poate fi livrată în diverse dimensiuni și soluții de deschidere. Obturatorul termic este destinat izolării spațiului de descărcare atât din punct de vedere al transferului termic cât și al normelor de igienă.